27.2.10

neden?

elle kesildiği uzaydan bile görülen bir pozisyonda penaltı veremeyecekseniz neden 6 tanesiniz ki? bize eziyet olmak için mi?

ahlak fukaraları sizi...

9.2.10

tarafsız medya 2 !!!

başlık: bıktık

daha insani sanki...

tarafsız medya !!!

başlık: bir de hakemlerden şikayet ediyorlar

evet başlık aynen böyle marca gazetesinde. son maçta iki kırmızı kart gören ve buna rağmen sesi çıkmayan pep guardiola'dan ne istiyorlar anlaşılır gibi değil. altta da buldukları 3 hatayı ekleştirmişler. enteresan hakikaten. neyse ki aynı gazetede ayarı bizzat kaka vermiş;

- bence barça hakkıyla lider.

beşer şaşar diye boşuna dememişler.

7.2.10

bu yazı sana hazret-i dangalak

ekşi sözlük yazılarımdan etkilenip buraya ne isim ne de nick vermeden yorum yazan dangalağa yazılmaktadır bu yazı.

3.5 sesleri arasında yazdıklarının burada yayınlanmasını bekliyorsun önce erkek gibi adını ya da nickini yazacaksın. ha senden delikanlılık beklemek benim hatam o ayrı mesele. kim olduğunu bilsem sözlükten yazardım ama gölgesinden korkan bir tip olduğun için burayı kirletiyorum. dangalaklığın parayla satılmaması ve ne yazık ki baki olmasıdır beni üzen.

allah anana - babana sabır versin. ne diyim ki ben?

edit: kayseri maçını yorumlamama sebebim seyredememiş olmam. senin gibi mabaddan sallamak işim değildir benim.

şeker gibi kura !!!!

2012 yoluna çıktık. daha teknik kadromuz bile yok ama heyecan var içimde.

kuraya bakıldığında o kadar enseyi karartacak bir durum yok ama ortada almanya gibi bir gerçek ve türkiye gibi bir dengesizlik söz konusu. ben açıkçası bu takım her şeyi yapabilirden çok bu takım şunu yapabilir takımı istiyorum. tıpkı almanya gibi. tamam son dakika golleri iyi. ve hatta eğlenceli. ama bunun getirisi bir kaç fazla kalp çarpıntısından fazla değil. takım olarak daha statik bir yapı göstermemiz gerekiyor. kısacası türkiye'nin artık beklenen maçlara favori olarak çıkması gerekiyor. yeni gelen teknik direktörün yapması gereken de bu açıkçası. o nedenle isim bir teknik direktörün takımın başına gelmesi şart bana kalırsa.

gruba bakıldığında deplasman olarak zorluk çekmeyeceğiz. çünkü birisi kardeş ülke olmakla beraber almanya, avusturya ve belçika ile karşılaşacağız. taraftar bulmakta zorluk çekmeyeceğimiz takımlar bunlar. hatta kazakistan bile bu takımlardan biri. ama bu durum belli bir zamandan sonra masaldan öteye geçemiyor. ortada oynanan bir top olmadıktan sonra tüm tribünler türk olsa ne yazar? burada yapılması gereken türkiye'nin şimdiden karşısına 3 puan yazılan maçların hakikaten 3 puanla kapatılması. bunu yapabilecek kalibrede bir teknik direktör gelmesi şart takıma.

grupta bana kalırsa en büyük tehlike avusturya. yükselen bir futbolları ve futbolcu değerleri var. şimdiden millet almanya maçlarına odaklanmış durumda ama bu grubun sürpriz takımı avusturya olacaktır. almanya'dan puan çalabilecek takımların da başında geliyor bana kalırsa. belçika ile çok yeni karşılaştık. bakıldığında isim isim iyi adamlar var ama takım olma konusunda çok net arızaları var. olmayacak sonuçlar almalarını bekliyorum açıkçası. ne biliyim? azerbaycan gidip brüksel'de yenebilir mesela kendilerini. ama onlar da bu gazla bize gelip 3 puan çıkartabilirler. bizden daha dengesizler kısacası. azerbaycan ve kazakistan grubun belirleyicisi olamayacaklar. görüntü öyle. azerbaycan belki sürpriz bir galibiyet çıkarabilir. kazakistan için ise kendi sahasında oynanacak maçların tarihleri önmeli. soğuk bir hava ve bozuk bir zeminde karşılaşacakları bir takıma arıza çıkarabilirler.

son olarak bakıldığında türkiye bu gruptan çıkmalı. ama bunu daha temiz bir yolla yapmalı. evet comeback kings falan güzel ama ben bir taraftar olarak kulağını devamlı tersten gösteren bir milli takımdan çok sıkıldım. yapmaları gerekeni yapsınlar ve kura sonrası kendilerine yakıştırılan favori sıfatını haketsinler.

bunu yaparlarsa kendiliğinden gelecektir final.

2012 için ilk adım...

evet kuralar çekildi. 2012 yoluna resmen çıkıldı. gruplara bakıldığında bir denklik var ortada. ölüm grubu ise g grubu. grubun en altındaki takım olan karadağ'ın forvetleri jovetic ve vucinic. gerisini siz düşünün artık. bu arada yürek bir başka fransa - romanya maçını daha kaldıramaz. türkiye'nin grubu için yapılacak analiz ise az sonra.

5.2.10

iyi ki doğdun


10 numara futbolcu, adam, teknik direktör, galatasaraylı. o artık 45 yaşında. iyi ki doğdun gica.

1.2.10

fiorentina'da cassano şoku

mutu skandalı sonrası cassano ile ilgilenen ve her yerde bitti denen transfer yattı. cassano fiorentina'yı istemediğini söyledi. bugün saat 17.00 itibariyle transfer bitiyor ve fiorentina öyle kalmış durumda.

bir tek gilardino ile ne kadar devam ederler muamma. cassano'nun niye ret cevabı verdiği de. haberimiz olunca yazarız buraya da.