23.7.09

lidyalılara nispet


büyük ama çok büyük bir takas bitti. eto'o inter'de, ibrahimoviç ise barcelona'da. barcelona için hesap kabarık. eto'o + 45 milyon euro + hleb'in 7.5 milyon euroluk ödemesi. inter için ise durum farklı değil. eto'o milano ekibinin anahtarları hariç her şeyi istemiş. yıllık 10.5 milyon euro + her kupa için 2 milyon euro.

bana sanki bir kimya sorunu olacak gibi geliyor iki takım için de. yani inter'i sürükleyen adam olan hatta inter'i oynatan ibra'nın yerine bir takım oyuncusu geldi. takım içinde yeni bir lider yaratabilecek mi mourinho göreceğiz. belki deco'yu isteme sebebi de buydu.

barça ise tam tersi bir lider aldı takıma. ama bu takımın en büyük özelliği takım oyunu. işte ibra'nın burada çıkarabileceği bir arıza var gibi geliyor bana. takım oyunu ibra'ya ne kadar uyacak, kendini ne kadar törpüleyecek göreceğiz.

hadi artık başlasın ligler.

1 yorum:

tolga dedi ki...

bu kadar aptalca bir transfer olamaz barceolna açısından. ulan tamam etoo artı hleb artı 10 milyon euro anlaşılır da hatta bence 10 milyon euroya bile gerek yok da neyse, bu 45 milyon euro nedir ya, ibrahimovic sanki 21 yaşında mı, hayır ikisi de 28 yaşında. etoo, gibi yıllardır takımda oynayıp 2 tane şampiyonlar ligi kazandıran bir oyuncuyu cristiano ronaldo tarzı egosu olan takım oyununundan bihaber ibra için verdiler ya inşallah bu sene başarılı olamazlar.