19.11.09

ne işe yararsınız?



arda domuz gribi. umuyorum ki en kısa zamanda düzelecek. zaten anlatılanlar da o yönde. zor kısmı atlatmış. nekahet dönemindeymiş. ama çok kızgınım kendisine ve galatasaray futbol kulübü çalışanlarına.

arda'nın galatasaray ve ülke için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu tekrar tekrar anlatmaya gerek yok. bu gerçeklik ortada. ki ortada daha büyük bir gerçeklik var. onun adı da domuz gribi. biraz gazete okuyan herkes domuz gribinin özellikle italya'da çok ciddi boyutlarda olduğunu biliyor. şimdi eldeki bilgiler ışığında yola çıkarsak;

1) arda'nın menajeri olacak arkadaş sadece iş para olduğunda piyasaya çıkacaksa neden o işi yapıyor? kendi futbolcusunu korumaktan aciz bir adam neden türkiye'nin en önemli futbolcusunun menajeridir? tabii burada asıl suç arda'da. eş - dost mantığı ile menajer seçilirse olacağı bu.

2) yöneticiler sadece kötü geçen bir maç sonrası konuşma yasağı ve para cezası için mi bu kulüpte çalışmaktadırlar? kendi futbolcusunun gezi programından haberi olmayan ve olması çok muhtemel bir hastalıktan korumayan adnan sezgin ne iş yapmaktadır galatasaray'da?

3) bu kadar şaşkın varken ortalıkta en güvendiğim adamlar olan frank rijkaard ve johan neeskens neden arda'ya dur dememişlerdir?

özgürlük falan eyvallah. ama ortada çok ciddi ve ölümcül bir salgın var. ve bu salgının göbeğine gidiyor arda. kendisi dahil kimse dur demiyor bu seyahate. şaka gibi.

arda avrupa'da futbol oynayamazsa tek sebebi bu amatörlüğü olur. gerisi fazlasıyla var çünkü kendisinde.

Hiç yorum yok: