22.3.09

süper lig bize ters

mahalle takımı başkadır. hangi takımı tutarsanız tutun mahallenizde bir takım varsa ve bu takım amatör de olsa bir ligde oynuyorsa gidip takip edersiniz.

benim mahalle takımım biraz farklı. senelerdir sezonun ilk yarısında sıralamayı birinci lig - şimdiki adıyla süper lig - pozisyonunda bitirip sonrasında ise tebdil - i mekanda rahatlık misali olduğu ligde bitiriyor. 1999'du yanlış hatırlamıyorsam. ali asım balkaya ve necati ateş adanaspor'da daha yeni parlamaya başlamışken play off finalinin ilk yarısını 3-0 önde bitirip sonrasında maçı 3-3 bitirip uzatmalarda kaybetmişlerdi. o takımdan volkan demirel fenerbahçe'ye gidip kaleci oldu. servet çetin denizli yolunu tutup sonrasında fener ve galatasaray yolunu takip etti.

bu sene yine aynı şey. disiplinsiz yaftasıyla yaser yıldız galatasaray'a, para bahanesiyle iskender alın ibb takımına gönderildi. takımın tecrübe tarafını oluşturan levent kartop eski takımına döndü. arka arkaya puanlar kaybedildi ve takım yine süper ligin kendilerine ters olduğunu düşünüp ortalara bir yere yerleşti.

kartalspor bu kanser eden mahalle takımı. bakalım ne zamana kadar sınayacaklar sabırları?

Hiç yorum yok: