14.5.09

florentino perez'den balans ayarı

evet efsane takımın efsane başkanı yeniden aday. yaptığı basın toplantısında öyle satır araları var ki seneye oluşabilecek idari ve takım kadrosu hakkında ciddi doneler barındırıyor.

1) cristiano ronaldo dünyanın en iyi futbolcularındandır.

yani cristiano ronaldo'yu her ne pahasına olursa olsun alacağız. los galacticos ii için en önemli adımımız bu adam olacak. yoksa bir ispanyol başkan adayı bir ingiliz takımının portekizli oyuncusunu neden övsün ki? ronaldo'nun kendince yaşadığı kölelik bitecek demek ki.

2) raul bu takımın sembollerinden biridir. bir çok rekorda adı vardır. o gidene kadar kimse ona git diyemez.

yanisi yok aslında bunun. her şey gayet açık. akla hakan şükür - adnan polat düşse de mekan ispanya; takım real madrid olunca buharlaşıyor bu durum anında.

3) roberto carlos real madrid'in efsaneleri arasındadır.

bunun yanisi biraz daha karışık. marcelo varken ve daha da önemlisi carlos 36 yaşını bitirmek üzereyken takıma futbolcu olarak döneceğini sanmıyorum açıkçası. ayakları onu türkiye için taşıyabilir ama iş ispanya olunca durum farklılaşıyor. perez seçilirse bir anda roberto carlos'u emeklilik açıklaması yaparken bulabiliriz. bunun ardından da sportif direktörlerden biri olabilir takıma. zaten eski takım arkadaşı zinedine zidane'da aynı yolun yolcusu olacak. bekleyip göreceğiz.

4) real madrid her zaman dünyanın en iyi oyuncuları ile çalışır.

yani bu sene transfer piyasası fena karışacak.

Hiç yorum yok: