9.6.09

david villa nereye gidecek?

valencia'nın senelerdir çektiği ekonomik kriz ortada. buna rağmen yıldız oyuncularını satmamaları büyük bir başarı örneği olarak gösteriliyordu. taa ki bu seneye kadar. artık belleri iyice bükülmüş olmalı ki yıldızlarını satma yolunu seçtiler.

david silva perez'in los galacticos ii projesinin içinde. silva'nın da madrid'i istediği konuşuluyor. büyük ihtimalle seneye madrid'de izleyeceğiz kendisini. şimdi gelelim postun esas konusuna.

david villa nereye gidecek? sanırım tek bir gerçek var ki o da valencia'da kalmayacağı. yaşı 28 oldu ve özellikle avrupa'da bir kupa kaldırmak istediği herkes tarafından biliniyor. ve bu rüyasını gerçekleştirebileceği iki takımdan teklif aldı. bunlardan birincisi chelsea. kendisi için valencia kulübüne 38 milyon euro önerilmiş. diğer tarafta ise real madrid var. onların önerisi para + takas. 24 milyon euro + forvet oyuncusu alvaro negredo'yu önermişler.

david villa'nın real madrid'e sıcak baktığı konuşuluyor. ben her ne kadar kendi adıma yeni bir challenge için ingiltere'ye gitmesini istesem de kendisi buna pekk istekli değil zaten menejeri de buna benzer bir açıklama yapmış.

- david villa için para hiç bir zaman önemli olmadı. önemli olan gideceği takımın ambiyansı.

bu da city seçeneğini otomatikman ortadan kaldırıyor zaten.

Hiç yorum yok: