8.6.09

mehmet topuz olayı

krizi yönetemeyen adamların başkan olduğu süpper ligimizin bana göre en başından beri overrated olan adamı mehmet topuz ortalığı karıştırmış durumda.

bir taraf tapusunu almış, diğer taraf kendisiyle anlaşmış, ilk tapu sahibi bir yemin ettim ki dönemem diyor, oyuncunun ailesi evladımı ellere bırakmayın diye ağlaşıyor, zamanında emreciksin transferinde şahane olan menejer şemsiye terse dönünce tehdit ediliyor ve hatta aslında menejer olmadığı ortaya çıkıyor, futbolcu istemiyorum dediği takımın başkanını birebir aramak için bir yorumcudan telefon istiyor, bu yorumcu nedense bu işe aracılık yapıp daha sonra oyuncuyu medya önünde satışa çıkarıyor - ki zamanında galatasaray forması giymişliği var kendisinin -, başkanlardan biri topuz bizim derken diğeri herkesin kendi takımını tutacağını anlatan şapkayı kendi eliyle takacağını anlatıyor.

yarım saattir futbol konuşuyoruz hesapta bir kere futbola dair bir şey söylemedik. bizim ligde bu işler mafyöz ilerliyor. kimin borusu daha çok öterse onlar başarılı oluyor, çimenler eziliyor, çok yazık ediliyor.

afferin hepsine. bu kadar uğraşıyı keşke atom parçalamak için yapsalardı. en azından bir yararları olurdu insanlığa.

Hiç yorum yok: