19.5.09

şeyh higuain'in peşinde


bu sene transfer piyasası çok karışacak. özellikle florentino perez madrid başkanı olursa. bir yanda city'nin şeyhi, bir yanda perez. futbolcu satacak olan kulüpler avuçlarını ovuşturuyorlardır herhalde şu anda.

ama öyle bir nokta var ki bu iki takımı bir para alışverişine sokacak. bu nokta higuain. bu sene sneijder belli belirsiz bir parlamasını saymazsak ee hadi bir de sonradan gelen lassana diarra'nın performansını da bir kenara koyarsak real madrid'in en çok göze batan oyuncusu oldu arjantinli. son dakikalarda attığı goller olmasa belki barcelona çok daha önceden şampiyon olabilirdi. şu an 20 golü var ve kesinlikle şahane bir sezon geçti kendisi için.

işte bunu gören şeyh kendisine takmış durumda. oldukça iştah açıcı bir fiyatla geleceklermiş real madrid'e. bana olabilir gibi geliyor bu transfer. hiç beklenmeyen bir yerden bir transferin parasını çıkarabilir perez. bir de los galacticos 2 dönemini kurmak isteyen perez'in soğuk bakabileceği bir adammış gibi geliyor bana higuain. zamanında eto'o'da tipsiz olduğu için gönderildi çünkü bu takımdan.

kısacası 35 milyon euro civarı beklenen teklif arjantinli'yi bir anda ada yolcusu yapabilir.

Hiç yorum yok: