7.10.09

milan'a arnavut talip

doğu avrupa ülkelerinin zenginleri abramovich sonrası gözlerini yukarıya diktiler. aslına bakıldığıda bu bayrağı araplar almıştı abramovich'ten ama bir adam öyle bir takıma talip oldu ki yenilir yutulur cinsten değil.


rezart taci arnavut bir petrol zengini. rezart taçi. ismi italyan futbolu için yeni değil. bologna'nın %80'ine sahipti bir aralar. 1971 doğumlu. taci - oil'in sahibi. milano'da üniversite okumuş, her sene para harcayıp milan'ı bir kere arnavutlara seyrettiriyor. işte bu adam milan' almak istiyor. durum gayet ciddi. dediğine göre derdi sadece milan'ı almak. para ise önemli değil. pek de sağlam pabuç olmadığını söylemeye gerek yok herhalde. petrol kaçakçılığı olaylarında sıkça adı geçiyor kendisinin.


galliani ve berlusconi izin vermez diyordum. taa ki dün aldığım bir habere kadar. silvio berlusconi türkiye'de aydın doğan'ın yaşadığı durumu yaşıyor şu anda. kendisine ait bir yapım şirketi olan fininvest'e el kondu ve kendisine 750 milyon euroluk bir hesap çıkarıldı. işte bu hesabın karşılanması için milan'ı satabilir diyor italyan basını.

çok enteresan günler bekliyor milan ve italya futbolunu. takipteyiz.

Hiç yorum yok: