24.10.09

skibbe yapamadı


frankfurt münih deplasmanına gitti. skibbe'nin başında olduğu takım bu sene iyi sonuçlar alıyor. bu da gösteriyor ki beklentilerin az olduğu takımların adamı skibbe. bakıldığında performansı galatasaray performansı ile aynı. ama taraflar arasındaki beklenti farklı olunca skibbe burada başarısızken orada başarılı oluyor. görecelilik kavramı yani.



münih ise kaynayan kazan. van gaal'in 2. gol sonrası hemen arkasındaki tribüne dönüp el - kol hareketleri yapması taraftarla arasının bozuk olduğunun göstergesi. bitik luca toni kendisini de bitirecekti ki devreye robben girdi. attığı golle hem beraberliği getirdi hem de takımı ateşledi. van buyten ise son dakikada alışılan gollerinden birini attı. bu adamın galatasary ile anılması süper. umarım gelir.

sonuçta zor da olsa münih kazandı maçı. ama bulutların münih semalarının üzerinden dağılması için daha şiddetli rüzgarlara ihtiyaç var.

1 yorum:

Cemil Günel dedi ki...

van buyten ile gs anılması olayı 2 yıldır ortalarda dolanıyor.olursa iyi olur fakat meira gelir akıllara van buyten ile meira benzer özelliklerde eleştirlerde benzer olur haliyle.
saygılar