4.10.09

yorumcular için aşağılık kompleksi vakti / ankaragücü: 3 - galatasaray: 0


herkes sakladığı savaş baltalarını çıkardı ortaya. haziran ortasında başlayan resmi maçlar içindeki ilk yenilgisini aldı galatasaray. olay bundan ibaret. evet galatasaray 3.5 ay sonra ilk yenilgisini aldı. rıdvan dilmen sallamak için yer arıyordu. hemen başladı sektirmeden. kamp yapmamaktan başladı, rijkaard'ı futbolcuların sevmesini disiplinsizlik olarak gösterdi, neeskens'e sallamaktan kendini alamadı.

budur abi işte. bir adam gelir ülkeye. karizması, futbol geçmişi, oynadığı ve oynattığı oyunlar ile ezer bazılarını. onlar da işler iyi giderken biz şimdiden uyaralımcılık oynayıp kalecinin degajına bile laf sokarlar. sonra bir yenilgi olduğunda da biz demiştik insanlarına dönerler hemen. skora göre konuşmuyorum diyip skorboard delisi olurlar.

yarın hıncal uluç sallar. ama yarına gelmeden bir tur telegol, bir tur maraton tayfası komplekslerini döküp rahatlarlar. bu iş bu memlekette böyledir. galatasaray'ın yapmadığı kamplar disiplinsizlik abidesi sergen'i gerer.

rijkaard fazla bu adamlara ama gerçek galatasaray taraftarının kendisine doyması söz konusu değil. neeskens ile beraber şu memleketin görebileceği en muhteşem teknik ekipler ve öyle de kalacaklar.

herkesin anlamaması evladır bu durumları.

yürüyedur.

Hiç yorum yok: