4.10.09

yuhh beee!!

bu da benim ve manu ile inter karşıtlarının ağzından çıkan söz maç sonrası. benim ki şanslarına karşı bir söz sadece. yoksa iki takımı da severim. ama hakikaten dün öyle iki maç oynadılar ki şaka gibi. kazanandan başlayalım.


inter kendi sahasında ölüp ölüp dirildi udinese karşısında. zaten bi kaç zamndır takımda ters giden bişr şey var. çok pozisyon veriyorlar en başta. bu italyan takımlarının genel yapısına ters. hele ki takımınızın başında mourinho varsa iyiden absürd bir hal alıyor. bu absürdlük şampiyonlar ligi'nde sökmüyor ama kendi çöplüklerinde ötebiliyorlar. en azından dün böyle oldu. stankovic ile öne geçti inter. golün üstüne yatmaya çalıştılar ama di natale izin vermedi. iki tarafın da gönülsüz olduğu bir transfer sonrası inter'e gelen sneijder 90+3'de maçı kopardı. mourinho çıldırdı maç sonrası. bu galibiyet inter'i ileri götürmez ama bugün juve'yi baskı altına alacak. bu kesin.


manchester united yoruldu. takımın bir handikapı bu bu sene. çabuk yoruluyorlar. bunun yanında maçı tek başına çevirecek adam sayısı oldukça azaldı. ronaldo ile valencia değişimi bunu açıklar. takım bir kaç maçtır 35'lik giggs'in eline bakıyor. o da olmayınca dünkü gibi sonuçlar alınabiliyor. sunderland'e üzüldüm hakikaten. 7. dakikada bent ile öne geçtiler. ikinci yarının başında wolfsburg maçı ile bir çıkış yakalayan ama nedense kendisini takımda bir türlü sevdiremeyen berbatov'un fantastik golü geldi. sunderland'in gole reaksiyonu ise çok hızlı oldu. bu bir takım için muhteşem bir şey. manu deplasmanında gol yedikten sonra korkmadan takımın üstüne gidip gol aramak. bunu 7 dakika içinde de yaptılar.kenwyne jones ile öne geçtiler. bundan sonra da oynamaları gibi oynadılar. ama abisinin takımına kıyak geçen anton puanların bölüşülmesine neden oldu. manu temposunu çok düşürdü. bu bir problem. neyse ki bu hafta birbirlerini kıracak iki takım oynuyor arkalarından. yoksa ligin tepesi çok rahat giderlerdi kırmızı şeytanlardan.

Hiç yorum yok: