9.4.09

barcelona: 4 bayern münih:0


iddaa ağzıyla konuşmak gerekirse bu maçın üst biteceği daha maç başlamadan belliydi. ama ne yalan söyleyeyim maçın üst olmasına bir katkının da alman tarafından olmasını bekliyordum kendi adıma. aslına bakıldığında yaptıkları inanılmaz defansla buna katkıda bulunup daha ilk yarıda maçı üst kademesine hatta tg: 4-6 noktasına kadar çıkardılar. tebrik etmek lazım burada kendilerini.

barcelona'nın bu sene iki şampiyonluğu fazlasıyla istediği belli. guardiola zamanında askeri olduğu total futbolun şu anda kumandanı durumunda barcelona'da. durum aslında çok enteresan. sene başında tartışılan ve hatta gönderilmesi düşünülen eto'o şu anda takımın en skoreri durumunda. burada verilen karar barcelona'nın yükselişine sebep oldu. yani eto'o'nun tutulup ronaldinho'nun gönderilmesi. bunun yanında sene başında fazlasıyla ileriye gidilip futbolculuğu tartışılan henry'de ısrar edilmesi. bu ısrar fazlasıyla yaradı barcelona'ya. ve tabii ki tartışmasız messi. bu adamın uzaylı olduğuna dair artık ciddi şüphelerim var.

maç hakkında konuşulması gereken taraf barcelona. karşılarında bayern münih değil de paf takımı varmış gibi rahattılar. inanılmaz isabetli ve hızlı bir pas trafiği ile daha ilk 20 dakikada bayılttılar münih'i. zaten bu da skor tabelasında 2-0 olarak gözüktü. sonrasında da istedikleri zaman münih kalesini ziyaret edip istedikleri zaman gol attılar. goller de yukarıda saydığımız adamlardan geldi.

bayern bundan önceki turda barcelona'nın grubundandan gelen sporting'i perişan etmişti. ama barcelona bu durumun intikamını feci aldı. bana kalırsa barcelona bu kupanın finalisti ve hatta şampiyonu. ama önlerindeki tek engel hiddink gibi duruyor.

iyi okuyun. önlerindeki engel chelsea değil hiddink.

bakalım ne olacak?

Hiç yorum yok: