18.4.09

özür şenlikleri vol.3

bu hafta boyunca herkes bir haltlar yiyip sonrasında özür diledi. anannemin şahane bir lafı vardır bu konu hakkında ama burada dillendirmeyeyim şimdi bunu.

en başta arda turan ve semih şentürk birbirlerine girip arkasından birer özür açıklaması yayınladılar. onlarla açılan özür şenliklerine bu sefer uzaklardan bir katılım var. katılım sahibi ise charles itandje.

biliyorsunuz pek çok blogda da yazıldı zaten. hillsborough faciası anmaları sırasında gülerek tüm tepkileri üzerine çekmişti. bu tepkiler sonrası da liverpool ivedilikle kararı alıp kendisini takımdan yollayacağını açıklamıştı. tüm bunların ardından itandje özür dilemiş;

- öncelikle yaptığım hareket yanlıştı ve bunu için herkesten özür dilerim. ama özellikle o faciada hayatını kaybedenlerin ailelerinden binlerce kez özür diliyorum. yaptığım hareketin savunulacak hiç bir tarafı yok. bunu kabul ediyorum. yaptığım hareket hillsborough faciasını küçümsemek için yapılmadı. anlık bir şeydi. sakın böyle bir anlama olmasın. keşke tüm üzdüğüm ailelerle teker teker konuşup özür dileyebilsem.

kulak sağlam çekilmiş, ders acı bir şekilde alınmış.

en azından cümleler bunu gösteriyor.

Hiç yorum yok: