2.4.09

ağzında altın kaşıkla doğanlar


evet bazıları var ki hakikaten çok şanslı doğuyorlar. özel bir yetenekleri olmamasına rağmen çok özel takımlarda çok özel paralarla çok özel pozisyonlar alabiliyorlar. işte onlardan bazıları;

mark schwazer: boro'da oynuyordu bir ara. avustralyalı. bir maçı kurtardığına tanık olmadım. olanlar beri gelsin. buna rağmen hala premier lig oyuncusu. şu aralar fulham'ı bitirmekle meşgul.

alex manninger: bir başka kaleci. avusturyalı. juventus'un yedek kalecisi. buffon sakatlandığı zaman ortaya çıktı ama çıkmaz olaydı dedirtecek bir performans sergiledi. hala juventus kadrosunda.

zelijko kalac: sırp asıllı avustralyalı kaleci. milan'ın yedeği. biraz futbolu takip edenler nasıl bir facia olduğunu bilirler. o yüzden fazla konuşmaya gerek yok.

raymond domenech: muhteşem bir jenerasyona sahip olan fransa'yı bitirmek için başka bir ülke tarafından özellikle görevlendirildiğini düşündüğüm adam. hala neden o takımın başında anlamış değilim. sanırım benim gibi düşünenler de çoğunlukta.

aklınıza başka birileri geliyorsa lütfen mesajla paylaşın bu topic altında. beraber ah edelim kendilerine.

3 yorum:

siskauskas dedi ki...

giuseppe favalli denen adam yıllarca seria a nın önemli takımlarında nasıl oynayabildi?

Nitin Gupta dedi ki...

Bizim İbrahim Üzülmez kaç senedir nasıl Beşiktaş'ta banko oynuyor ben anlamadım...

Listede kilere genel anlamda katılmakla berabere Maninger, Buffon'un yokluğunu aratmadı bir çok maçta...
Buffon iyileşince, sanırım konsantrasyon bozukluğu nedeniyle ve o ara sakat sakat oynadığı için bazı maçlarda hata yaptığını hatırlıyorum ama beklenenden çok çok daha iyi oynadığı bir gerçek...

zLaTan ÖzGüRovic dedi ki...

sabri'nin top top oynadığı futbol cmaiasında bu adamlara her sene altın top verilir. 24 ayar.