20.4.09

büyük maçlar küçük sonuçlar

her zamanki gibi büyük beklenti içinde olduğumuz maçlar yine kısır futbol ve kısır skorlarla bitti. el superclassico iki muhteşem gol dışında tatsız tutsuz bir maça sahne oldu. bir zamanlar trabzonspor tarafından istenen palermo'nun muhteşem golüne bir zamanlar galatasaray tarafından istenen gallardo muhteşem bir cevap verdi. onun dışında keçi boynuzu gibi bir maç izledik.

bordeaux - lyon maçında da aynı şey yaşandı. her takımda bir tane bulunmazsa olmaz adamlardan olan ve bir zamanlar yine galatasaray'ın istediği alou diarra'nın golüyle bordeaux maçıı 1-0 kazandı. bir zamanlar galatasaray'ı çalıştıran gerets'in 1 - 0'dan maçı 2-1 yapan marsilya'sı ise şampiyonluğa koşmaya devam ediyor.


bir büyük maç da italya'da oynandı. juventus ve inter tatsız bir maç sonrası 1-1 berabere kaldılar. bu da inzaghi'nin hat - trick yaptığı maçta 5 gol atan milan'a yaradı. kırmızı siyahlı takım şu an ligin ikinci sırasında.

başka bir büyük maç da hollanda'da oynandı. ama bu sefer olayımız farklı. psv - ajx maçı 6-2 bitti ve bu sonuçla az alkmaar şampiyon oldu.

kısacası derbi ya da muadili maçlar hep büyük beklentilerin olduğu ama küçük sonuçlar doğuran kitlesel olaylar olmaya devam ediyor.

burada ya da başka bir yerde.

1 yorum:

baldur dedi ki...

inşallah marsilya'ya şampiyonluğa ulaşır, geçen seneki kadrolarından samir nasri ve djibril cisse'nin ayrılması bile marsilya'nın şampiyon olmasında bir engel teşkil etmeyecek gibi duruyor. bunda şüphesiz eric gerets'in dehası da ön plana çıkıyor.