29.4.09

özür için en güzel zaman

evet en başta kusura bakmayın. hakikaten uzun zaman oldu yazmayalı. ama sağlam bir haberle dönmek de nasip oldu yeniden.

galatasaraylıyım ve bundan her zaman gurur duydum. ama takımım öyle zamanlarda öyle hareketler yaptı ki yüzüm de kızardı. bu yüz kızarıklığını maksimum yaşadığım zamanlardan biri de erik gerets'in takımdan gönderiliş şekli.
ilk geldiği sene takımı şampiyon yapan, ikinci sene ise sadece üstündeki forma nedeniyle korkulan bir takımı şampiyon yapamadığı için gönderilen erik gerets'in yaptıkları ortada. gittiğinde düşme potasında olam marsilya ikinci senesinde şampiyonluğun en büyük adayı durumunda. 10 sene sonrası gelen lig liderliği artık daha sağlam bir şekilde elinde marsilya'nın. bu işin sportif tarafı. işin bir de duruş tarafı var. bunun için ise volkan demirel'in hiç olay çıkmıyor dediği saraçoğlu stadı'ndaki kafası yarılmış halde takımını yönetmesini gösterebilirim kendi adıma. bu omurgalı ve sağlam duruş seneler geçse de unutulmayacak.
şimdi gelelim neden bunları anlattığıma. erik gerets sene sonu marsilya takımından ayrılacağını açıkladı. ayrılma sebebi belçika milli takımı değil. çünkü yakın zamanda gelen teklifi reddetmişti. ya daha büyük bir takımdan teklif aldı ya da efsane olarak bırakmak istiyor.

gerets ezelden beri galatarasay'ı ve boğazı ne kadar sevdiğini söylüyor. şimdi durum böyleyken özür dileme zamanıdır erik gerets'den. galatasaray güzel bir teklifle kendisine gitmeli ve hakettiği takımı kendisine teslim ederek rahat bir çalışma ortamı sağlamalıdır kendisine. çünkü bu adam bunu sonuna kadar hakediyor.

herkes ikinci bir şansı hakeder. umarım gerets bu ikinci şansı galatasaray yönetimine verir.

2 yorum:

ix dedi ki...

Gerçekten mantıklı. Haspolatlı ısrarı üzerine az kızmadık kendisine, ama elinde adam mı vardı?

jose dedi ki...

Keşke...

Seni Seviyoruz GeretS