11.4.09

roman pavlyucenko harcanıyor


bu söz de şu an chelsea başında olan guus hiddink'ten. biliyorsunuz kendisi aynı zamanda rus milli takımının başında ve pavlyucenko takımın en önemli isimlerinden.

spartak moskova takımından tottenham'a geldiği zaman büyük olay olmuştu. rus pazarının en pahalı futbolcusu ünvanı ile beraber gitmişti bu takıma pavlyucenko. ama son zamanlarda olduğu gibi tottenham kendisini de öğüttü. bir yıldız adayı olarak gelen giovanni dos santos şu anda ipswich town takımında oynuyor, pavlyucenko ise yedek kulübesinde takılmakla meşgul.

işte bu duruma takmış durumda hiddink. ve oldukça sert konuşmuş;

- pavlyucenko çok önemli bir oyuncu ama yanlış takımda. bu nedenle yeteneklerinin farkında olmayan adamlar tarafından harcanıyor. bir an önce kıymetinin bilineceği bir takıma gitmeli.

önümüzdeki sene chelsea başında olmayacak olsa bile teknik danışman olarak takımın başında olacağı konuşulan hiddink sanırım milli takımdaki en önemli oyuncusuna adres olarak londra'nın göbeğindeki mavileri gösteriyor.

bu duruma abramovich de sıcak bakarsa seneye pavlyucenko'yu maviler içinde görebiliriz. sanki fena da olmaz gibi.

ne dersiniz?

2 yorum:

GY dedi ki...

Guus Hiddink'in dediklerine harfiyen katılıyorum Pavlyuchenko çok daha iyi bir takımda çok daha önemli rol oynayabilecek yetenekte bir santrfor yalnız yazıda ufak bir hata var Pavlyuchenko Tottenham'a Zenit'ten değil Spartak Moskova'dan transfer oldu.

s7evinic dedi ki...

evet haklısın. bir ara kafam kaydı sanırım. uyarın için teşekkürler.