20.9.09

barcelona'nın atletico açılımı



barcelona fena sardırdı atletico'ya. kendi sahalarına geldiği zaman bir haller oluyor bu takıma. gol atmaktan alamıyorlar kendilerini. aslında her şey daha birinci dakikadan belli oldu. henry'nin vurduğu ve direk - çizgi eksenini izleyip çıkan top maçın rengini belli etti. hemen ardından gelen çok klas ibrahimovic golü de atletico'nun feci sonunu gösterir gibiydi. ibra alışmaya başladı takıma. inter'de olduğu gibi sırf kendine çalışmıyor. takım arkadaşlarına da asistler yapıyor. özellikle keita golünde messi ile ördükleri pas trafiği süperdi. bunun dışında bir tane de henry için %100'lük bir pas çıkardı ama olmadı. dani alves ile ilk yarı 4 oldu. bu sene gol yemeyen barcelona'nın saltanatını ise ilk yarının son dakikasında agüero bozdu.

ikinci yarı ise barcelona'nın bayıltan paslaşmalarını izledik. tabii ki bir rotasyon söz konusu ama göbekte busquets - keita ikilisi olunca yan pas sayısı çoğalıyor. bir nev-i topal - sarp durumu yaşanıyor barcelona'da. iniesta bir an önce dönmeli takıma. ikinci yarıyı hareketlendiren adam ise sinama - pongolle oldu. kenardan gelip takıma ve oyuna önemli katkılar yaptı. hep patlaması beklenen ama beceremeyen yetenekli bir adamdır benim gözümde. ve nedense türk takımlarının hiç göremediği. iki ölümcül pas attı. birini inanılmaz bir şekilde kaçıran forlan, ikinciyi affetmedi. son dakikada yine nefis bir pas örgüsü ile atılan messi golü is işin kaymağı oldu.

sonuçta barça sezon başı hantallığını atmış gözüküyor. daha da iyi olacaklar. atletico'da fazla üzülmesin. olmuyor işte bu takıma karşı.

Hiç yorum yok: