21.9.09

real madrid kıskandı


barcelona'nın 5 gollük galibiyetine 5 gollük bir karşılık geldi real madrid'den. maç başlar başlamaz atılan gol bu sonucun olabileceğini akla getirmişti ama ikinci golün yenildiği 75. dakikaya kadar iyi bir savunma örneği gösterdi xerez. ama yedikleri ikinci gol puana olan inançlarını da alıp götürünce maçı bıraktılar ve kalan sürede farka gitti real madrid.

maçın adamı ve ronaldo ne de guti. maçın adamı van nistelrooy. bir sene sonra çıktığı barnebau'ya golle selam verdi. bir pozisyon öncesinde kendisine pas vermeyen benzema'ya çok kızmıştım ama daha eski arkadaşı olan guti nefis bir ikramla golle buluşturdu hollandalı'yı. guti demişken ramos sonrası yeni pozisyonuna alışmışa benziyor. oyuna sonradan girerek kilidi açıyor ya da maçı bitiren golü atıyor. bu maçta da yine güzel bir gol attı. diğer gol ise bencil cezayirli benzema'dan.


ronaldo için de iki kelam edelim. hazırlık maçlarında acaba dedirten görüntüsünden eser yok. çalışıyor, gol atıyor. aşı tutmuş gibi. ama kaka'da bir problem var gibi. lassana diarra'nın attığı ara toplar kendisinin attıklarından daha etkili. zamanla alışınca ligin tepesi için daha sağlam kapışacaklar barca ile.

Hiç yorum yok: