11.9.09

yağmurluk savaşları

hakikaten de iyiliğin cezasız kalmıyor. bir derbi maçında ev sahibi takım açık tribün üstünü kapamaya çalışıyor ama maalesef ki hepsini yetiştiremiyor. bunu gayet münasip bir dille kendi resmi internet sitesi ve kanalından açıklıyor. bir ufak bir jest olsun diye yağmurluk dağıtmak istiyor. ama gelinen sonuca bak.

kapat(a)mamışız mesela. hastasıyım zaten böyle parantez arası konuşmaların. evet. çok deli düşüncelerimiz var. kapatmayıp, zatürre olmanızı istedik. bu sayede sesiniz çıkmayacaktı. biz de kendi sahamızda büyük (!) - aha lan güzel oluyormuş - bir taraftar etkisinden kurtulmuş olacaktık. ayrıca yağmurluklar yağmuru yedikçe sarı - kırmızı rengini alacaktı. bu şekilde fotoğraflarınızı çekip resmi sitede yayınlayacak, en üst düzey yöneticilerimizle sizle dalga geçecektik. ama olmadı. çok çabuk aydınız mevzuya.

yağmurluk lan. insanlık olsun diye, dostluk pekişsin diye, ıslanmayın diye. bir de utanmasalar resmi siteden bir özür yazısı isteyecekler stadın tepesi kapanmadı ve yağmurluk dağıtılıyor diye.

çok mu ıslandınız bilader?

1 yorum:

cnrcndr dedi ki...

yağmurluklar şeffaf olacakmış müdür formaları görünsün diye..üzme bu kadar haytaları :)